Strukturno kabliranje – LC2²

Strukturno kabliranje – LC2²

Strukturno kabliranje

LCS² BAKAR

RJ45 konektori, prespojni paneli, računarski kablovi i prespojni kablovi. Kompletan sistem za brzinu 10 Gbit/s

LCS² OPTIKA

Fioke za optičke kablove sa dodatnim ojačanjem. Otvaranje ali i zaustavljanje pod nagibom 30°. Namotavanje optičkog kabla predviđeno ugrađenom opremom u fioci.

LCS² RACK ORMANI

Optimizovano vođenje kablova jer 19” Rack ormani, LCS2 serije nude dosta prostora za vođenje i fiksiranje velike količine kablova. Garantovano savijanje u skladu sa standardima. Obezbeđen uvod kabla, potpuno rasklopivi i sklopivi, automatsko uzemljenje, itd.

LCS² RADNE STANICE

Centralizovana konekcija blizu radne stanice, optički i bakarni kablovi u jednom panelu, itd. Performanse računarske mreže i LCS2 opreme u skladu sa standardima su zagarantovane.

LINKEO RACK ORMANI

Novi lnkeo 19” Rack ormani dizajnirani su za lak pristup i potpunu funkcionalnost. Sa velikim brojem proizvoda kao dodatne opreme koji se mogu integrisati u Linkeo Rack ormane, imate tu pogodnost da brzo i lako odgovorite na sve projektantske zahteve.

LINKEO PRESPOJNI KABLOVI I PANELI

Visoka pouzdanost, lakoća instalacije i performanse visokog kvaliteta koje se uvek podrazumevaju kod Legrand proizvoda.

VARICON-L OPREMA ZA SERVERSKE PROSTORIJE

Serverski ormani i oprema sa indeksom zaštite IK08. Prednja i zadnja vrata sa 80% perforacijom i uklonjivim bočnim stranama. Hladni prolazi i sistemi za hlađenje serverskih sala, itd.

2014 Legrand - Sva prava zadržana