Elektrogalanterija i Audio/Video interfonski sistemi

Elektrogalanterija i Audio/Video interfonski sistemi

AXOLUTE

Axolute program je  perfektan spoj  izuzetnog dizajna i estetskog izbora.
Predstavlja najbolje rešenje za elegantne ambijente: sofisticiran dizajn I MY HOME tehnologija, daju posebnu vrednost sistemu kao nikada pre.

>> Detaljnije

LIVING LIGHT

Nova rešenja, jednostavna i funkcionalna
Living Light program elektrogalanterije je dizajniran tako da se može uklopiti u nova rešenja koja odgovaraju svakom zahtevu sa stilom.
Ogromna paleta boja okvira i tri boje mehanizama pružaju mogućnost da izaberete baš ono što Vama treba!
Sa ovim programom arhitekte mogu da kreiraju idealno rešenje za svaki dom!

>> Detaljnije

CELIANE

Celiane nudi najveći izbor boja i materijala okvira koji mogu biti u savršenom skladu sa Vašim domom. U kreiranju serije Celiane, kombinovali smo dva savršena oblika: kvadrat i krug koji ga čine  jedinstvenim na tržištu. Dizajn bez kompromisa, vrlo živopisan, potpuno funkcionalan, koristan. Sve za udobnost u vašem domu!

>> Detaljnije

VELA – Pravi oblik za Vaše okruženje

Vela serija elektroinstalacione opreme je dostupna u tri linije, Basic, Quadra i Tonda sa različitim dizajnom okvira; međutim, zajedničko za oba modela su mehanizmi i nosači. Zbog toga korisnicima možete ponuditi proizvod koji savršeno odgovara njihovom ukusu, a ipak je jednostavan za ugradnju.
Okviri u osveženoj seriji Vela od metala i termoplastike, sa završnom obradom u dezenu drveta, metala, zemlje,sjajni, satenski, neutralni,  strukturni ili metalizirani, oplemenjuju Vaš prostor modernim detaljima.

>> Detaljnije

MATIX

Matix - Savremeni dizajn

MATIX ima potpuno novi dizajn: 
- moderniji
- elegantniji
- savršeno se  uklapa u svaki tip enterijera

24 nove boje podeljene u 5 grupa: Beli Metalizirani, Sa teksturom, Boje i Pocinkovani, tako da potpuno zadovoljavaju  današnje nove trednove u dizajniranju doma.

>> Detaljnije

CLASSIA

Moderan izgled, oivičen oštrom ivicom koja je u kontrastu sa blago zakrivljenom površinom. Okvir daje jedinstven izgled vašem prekidaču.
Visoke performanse i kvalitet za savršenu ugradnju u svaki tip dozne i svaki tip zida. Okviri su dizajnirani da odgovaraju i evropskim i italijanskim standardima.

>> Detaljnije

NILOE

U ponudi je nova linija prekidača, utičnica, tastera koji se najčešće koriste u električnim instalacijama.
Savremen dizajn i širok spektar mehanizama pruža mogućnosti da se kompletno rešenje iz Niloe serije ugradi u svaki enterijer.
Fleksibilan i prilagodljiv, jednostavan i lak za ugradnju, Niloe program je efikasan prilkom instalacije!
Funkcionalna i kompletna ponuda sa odličnim dizajnom čini da je jedan od traženijih proizvodnih programa na našem tržištu.

>> Detaljnije

FORIX

Proizvodni IP44 program je odličan odgovor za sve primene gde se zahteva ovaj indekx zaštite.
Najvažnije funkcije, veoma jednostavna i laka  instalacija, ergonomičan dizajn i sjajna završna obrada u dve boje-bela i siva.

 

UTIKAČI, UTIČNICE I PRODUŽNI BLOKOVI

Legrand utikači i utičnice,  idealni  i praktični za svaki enterijer.
Bezbedno rukovanje i ergonomski dizajn za lakše korišćenje.
Jednostavno izvlačenje utikača  iz utičnice, mogućnost izbora boje.
Produžni blokovi – za sigurnost i udobnost Vašeg doma sa inovativnom sigurnosnom kontrolom i/ili prenaponskom zaštitom, orijentisane pod uglom radi boljeg iskorišćenja prostora.

>>Detaljnije

VIDEO INTERFONSKI KIT

Dvožični video interfonski sistem  sastoji  se od:
-    Unutrašnje jedinice sa ekranom u boji i ramom od kapacitivnog stakla osetljivog na dodir koji sadrži sve kontrole. Dijagonala ekrana je 7”.
-    Pozivnog panel a sa nadgradnom montažom i kamerom u boji sa belim pozadinskim osvetljenjem za bolje uočavanje u mraku.

 

Slušalica i pozivni paleni audio interfonskog sistema

AUDIO INTERFONSKI SISTEMI – UGRADNI ILI NADGRADNI

Velika prednost kod renoviranja. Od postojećeg ožičenja, dovoljno je iskoristiti samo jednu paricu (dve žice). Ovakav 2-žični audio sistem kasnije se može nadograditi u Audio/Video interfonski sistem bez potrebe za dodatnim radovima.

 

Pozivni paneli sa kapacitivnim staklom za numeričku tastaturu – okviri bronza i čelik

AXOLUTE I LIVING LIGHT AUDIO/VIDEO INTERFONSKI SISTEM

Axolute Hi-tech novi pristup i dizajnu u kombinaciji sa čelikom, visoka tehnologija i blage konture  za elegantna i moderna okruženja. Alfanumerička tastatura, pozadinsko osvetljenje sa plavim LED sijalicama, jednostavna upotreba.

 

Unutrašnja Video jedinica - Celiane

CELIANE - AUDIO/VIDEO INTERFONSKI SISTEM

Odgovor na sve zahteve inteligentnih kuća. Od osnovnih funkcija do kompletnih sistema.


Pozivni panel D45 – numerička tastatura i ekran

D45 AUDIO/VIDEO INTERFONSKI SISTEM

Bticino D45 Audio/Video Interfonski sistem, sastoji se iz pet osnovnih komponenti: pozivni paneli, unutrašnje audio ili video jedinice, slušalice za čuvara/portira, telefonske centrale i napajanje i druga oprema. To je sigurnosni interfonski sistem koji koristi RJ45 kabl za povezivanje uređaja i Digitalnu BUS tehnologiju za komunikaciju.

 

2014 Legrand - Sva prava zadržana